Söndagsspinning på Strand Fysiocenter!Varje söndag i vinter mellan 9.30-11.00 så arrangerar Strand ett cykellikt spinningpass där CK Sävast har 15 cyklar avsatta för medlemmar. Det är söndagsturen fast inomhus.

Är du medlem och vill vara med på passet så skickar du ett mail till info@cksavast.se samma vecka som passet är. De 15 första mailen garanteras en cykel. Obs! Du kommer bara att få ett svar av oss om passet är fullt. Skickar du in en anmälan och inget hör så är du med:-) Det är dock viktigt att du bara bokar upp dig om du vet att du ska komma. Skulle du behöva avboka så skicka ett mail så att vi kan ta in en reserv. Ni som är medlemmar både i CK Sävast och hos Strand Fysiocenter kan boka en cykel som Strandmedlem och på det sättet ”frigöra” fler cyklar åt CK Sävast.

För CK Sävastmedlemmar kostar det 65 kr/gång och du betalar cash och med jämna pengar! Detta är oerhört viktigt. Strands kassa är inte öppen när vi kommer och vi vill inte administrera detta så bring the cash!

Under spinningen används pulsband (Activio), som du lånar där. Kom därför gärna i god tid innan då det ska knappas in lite information i samband med att du tar på dig pulsbandet innan varje pass. Det är vanliga spd-pedaler gäller. Ta gärna med en liten handduk och vattenflaska/or. Vi har full tillgång till omklädningsrum och bastu. Obs! Ordinarie ingång till Strand är stängd på söndagsmorgonen så använd ingången på sidan av huset mot Bränna strand, den s k slussen. Där blir du insläppt.

Efter varje pass är det även bra om du ger feedback på passet. Strand vill att det ska vara för cyklister och då är vår feedback viktig!  Feedbacken ger du till Göran Töyrä, som är vår spinningkontakt. Göran håller i kontakten med gänget på Strand. Så här ser Göran ut om du undrar (fast numera även i snygga CK Sävastkläder:-):

DSC_3168