Thursday 02nd December 2021,
CK Sävast

Inbjudan till klubbmästerskap i MTB

Henrik Bylund 16 augusti, 2019 Okategoriserade Kommentarer inaktiverade för Inbjudan till klubbmästerskap i MTB
Inbjudan till klubbmästerskap i MTB

Sävast MTB

CK Sävast arrangerar Sävast MTB (tillika klubbmästerskap) den 24:e augusti (OBS! flyttat från tidigare annonserat datum för att inte krocka med ungdoms-DM i orientering)

Sävast MTB är ett XC-lopp för motionscyklister. Banan, en långloppsbana med karaktär av XCM, körs i en eller två loopar och är bitvis riktigt utmanande.

Preliminär information (kan justeras):
Banan är 19,5km. KM-seniorer kör två varv, dvs 39km och 860 höjdmeter. Det finns fyra medelsvåra tekniska partier med markbunden sten. För övrigt går banan längs stigar och grusvägar.

Ungdom och de som vill kör ett varv.

Race-information

Information om tävlingen sker 12:45 på parkeringen (om inget annat meddelas.) Var i tid och på plats då det är viktigt att ta del av den information som förmedlas.

Bana

Obs! Start och mål på Pagla skidstadion. Anmälan görs från kl 11.00 på plats. Anmälningsavgift 200 kr. Loppet startar kl 13.00.

Banprofil:
https://connect.garmin.com/modern/activity/2932007055?share_unique_id=2

Regler och förhållningssätt

MTB-cykel gäller och hjälm är obligatoriskt. Allt närvarande sker på egen risk. All nedskräpning i naturen är förbjuden. Gällande trafikregler tillämpas under tävlingen. Anmälda cyklister kan komma att redovisas på Internet med namn, bild och klubb/ort.

Frågor

Skicka via Messenger i facebook-eventet: https://www.facebook.com/events/349664625711172/.

Like this Article? Share it!

About The Author

Comments are closed.